«

mrt 19

Easydrain

Easydrain draingoot prijzen online

Easydrain afvoer techniek heeft een lijn met systemen voor waterafvoer.

Van douche drains voor consument tot elementen voor aannemer en installateur!

 

Easy drain draingoten zijn goed ontworpen en eenvoudig te monteren in douche en badkamer thuis. Dragen bij aan veilig wonen, zijn hygiënisch en hebben een fraai uiterlijk.

 

Dit alles maakt een easydrain tot een goede aankoop voor jarenlang woonplezier.
Daarom alle voordelen van een draingoot op rij gezet met bouwadvies tot aankoophulp.

Ervaringen

De ervaring leert dat een easydrain schoonmaken met uitneembaar rvs deksel gemakkelijk is en snel gaat. Verstopping voorkom je door regelmatig vuil en haren uit de goot te verwijderen.

Veiligheid

Hiermee is is goede waterafvoer gegarandeerd, en wordt een natte badkamervloer door verstopping voorkomen. Een droge vloer draagt bij aan voorkomen van uitglijden in badkamer. Dit komt de algemene veiligheid thuis ten goede.

De easydrain monteren in nieuwbouw woning, huisrenovatie en grootschalige projectbouw gaat perfect. Niet voor niets kiezen architecten en bouwbedrijven van appartementencomplexen en zorgcentra massaal voor de kwaliteit van easydrain.

Design

Zowel technisch perfect product met goede prijs kwaliteit verhouding en garantie. Dit wordt door installateurs en aannemers gewaardeerd. Degelijke uitstraling en mooi design zorgt ervoor dat architecten deze drains in het bestek voorschrijven.

De opdrachtgever is na het zien van de drains in showroom direct overtuigd, ook de kritische consument met bouwplannen. Goedkoop een easydrain bestellen kan online, met dezelfde garantie als bij aankoop via de winkel en bouwmarkt.

Easydrain montage in nieuwbouw, verbouw en renovatie  gaat perfect. Een huis transformeren naar een seniorenwoning behoort tot de mogelijkheden. Zo blijven ouderen langer zelfstandig thuis wonen, na aanpassen van de badkamer.

Badkamer gelijkvloers

De badkamer gelijkvloers maken (rolstoelvriendelijk) is een belangrijk deel van het hele huis gelijkvloers uitvoeren. Kies voor de beste uitvoering met zij uitlaat of onder uitlaat aansluiting. Denk hieraan bij verbouwplannen van 55 pluswoningen, neem een vlakke goot aanbrengen direct mee in het bouwplan.

Een dorpel in huis vervangen is later relatief eenvoudig uitvoerbaat, bij tegelwerk in de badkamer die je dit graag direct goed. Dit bespaart veel kosten achteraf en je ervaart direct het gemak van een vlakke drain in de eigen badkamer thuis.

Easydrain kopen

Met een douchegoot van het bekende sanitairmerk easy drain koop je een draingoot voor lage prijs die gunstig is bij aankoop, onderhoud en duurzaam lang meegaat.

 

Download easydrain prijzen van de complete lijn draingoot producten, ontdek drain aanbod nu online!